Zámbó Krisztián

élő showban a Cheri Cheri Lady című dalt adta elő. Ezen persze nincs mit csodálkozni hiszen jól felismerhető a profilján az az akarat hogy megmutassa a világnak a szakítás után is van élet.


Vajna Timea Ferje Ajandeka Miatt Szenved Http Www Nlcafe Hu Sztarok 20131203 Andy Vajna Vajna Timea Hazassag Ajandek Celebrities

2 days agoZámbó Krisztián fellépése után elszabadultak az indulatok.

. 18 hours agoSokat sejtető fotót osztott meg Zámbó Krisztián magáról és volt kedveséről aminek láttán sok rajongóban felmerült a kérdés hogy vajon újra összejönnek-e. Zámbó Krisztián elárulta hogy valóban szakítottak 11 év után három hete nincsenek már együtt és ez nem is fog már változni. Az ötödik adásban azonban komoly feladatot kapott az idén januárban elhunyt Meat Loaf bőrébe kellett bújnia.

A hírt maga az énekes árulta el a közösségi oldalán posztjában pedig többek között arról is beszámolt. Idén Zámbó Krisztián felel a humorért. 1 day agoZámbó Krisztián és egykori párja Takács Zsuzsika tizenegy év együttlét után nemrég mondták ki hogy nem folytatják a kapcsolatukat.

Zámbó Krisztián a 2022-es Sztárban Sztár 2. Nem csak az új frizurája érdemel figyelmet hanem kifogástalan stílusa is. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren További lehetőségek.

Tizenegy év alatt többször is szakítottak de mindig visszataláltak egymáshoz és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak nincs esély arra hogy újra összejöjjenek. élő showban is remekül teljesített. Zámbó Krisztián és Zsuzsika a Sztárban Sztárban.

A szakításban nem játszott szerepet harmadik fél nem veszekedve váltak külön egyszerűen már nem egyeztek a jövőről alkotott elképzeléseik. Először Csepregi Évaként a múlt héten az Im Too Sexy című sláger előadójaként nevettette meg a közönséget. A párnak nem volt zökkenőmentes a kapcsolata az utóbbi időszakban mégis sikerült békében elválniuk egymástól.

419k Followers 2376 Following 1760 Posts - See Instagram photos and videos from Zámbó Krisztián Jimmbo zambokrisztianofficial. Zámbó Krisztián párja is úgy döntött megújul. Korábban a Blikknek mesélt arról hogy másfél hónapig.

Közel tizenegy év után szakított Zámbó Krisztián és kedvese Takács Zsuzsika. Zámbó Krisztián és Zsuzsika 2020-ban az RTL. Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika nemrég mondták ki hogy nem folytatják a kapcsolatukat végleg szakítanak.

Persze ami otthon természetes akár meztelenül is mászkálhat az ember az a színpadon sokaknak elképzelhetetlen. Megvált barna tincseitől hogy szőke bombázóként hódíthasson az Instagramon. Amellett hogy 40 pontot kapott a zsűritől poénokra is.

A produkció alatt egyébként táncosnőként segítette Zámbót a kedvese Takács Zsuzsika is. Tizenegy év alatt többször is szakítottak de mindig visszataláltak egymáshoz és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak nincs esély arra hogy újra összejöjjenek. Zámbó Krisztián Meat Loaf bőrébe bújt a legutóbbi Sztárban Sztár.

Zámbó Krisztián szakításával kapcsolatban most egy pszichológus is kifejtette véleményét Fotó. Zámbó Krisztián és egykori párja Takács Zsuzsika tizenegy év együttlét után nemrég mondták ki hogy nem folytatják a kapcsolatukat. 2367 Likes 85 Comments - Zámbó Krisztián Jimmbo zambokrisztianofficial on Instagram.

A szerelmesek tizenegy év alatt többször is szakítottak de mindig visszataláltak egymáshoz és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak nincs esély arra. Oldalán szebbnél szebb ruhákat vonultat fel. Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan de a 3.

Válságba került Zámbó Krisztián és menyasszonya Takács Zsuzsika kapcsolata pedig már az esküvőt tervezték. Le a kalappal az énekes előtt. Ezzel továbbjutott a következő élő showba.

1 day agoZámbó Krisztián a volt menyasszonyával töltötte a napot - képek. Ugyanakkor Krisztiánt rendkívül megviselték a történetek lelkileg. Nem fél bevállalni a merész darabokat van hogy ultra mini szoknyában.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi tizenegy év után döntöttek úgy hogy véget vetnek kapcsolatuknak. Az eredeti klipet vitték színpadra amelyben Meat Loafot szörnynek maszkírozták. Adásában ahol az Id Do Anything For Love című számot énekelte el.

Tizenegy év alatt többször szétmentek de mindig visszataláltak egymáshoz és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak nincs esély arra. Zámbó Krisztián egykori menyasszonya korábban is szép számmal kapott bókokat követőitől de amióta bejelentették hogy külön utakon folytatják az életüket Zsuzsi feltűnően sok lájkot és széptevő kommentet kap a képei alá. Az énekes szó szerint belemelegedett az előadásba ami érthető hiszen az elmúlt hetekben 40 fokos hőség tombol.

Esküvőre készültek most már az Instán sem követik egymást - Válságban a magyar énekes kapcsolata.


Tudod Az Igazsagot Hogy Mi Tortent Azon Az Ejszakan Zambo Jimmy Fia Osszetorten Mondta El Jimmy Video


Der Heni Kasza Tibor Eg Veled Youtube Talk Show Scenes


Zambo Krisztian Csillagod Ragyog Youtube Music Is Life Youtube Thankful


Zambo Krisztian


Zambo Krisztian Jimmbo On Instagram 1997 2020 Nocomment Instagram Photo Couple Photos


Tarcsi Zoltan Jolly Hajnalba Megyek Ma Megint Haza Official Music V Music Concert Movie Posters


Mc Hawer Feat Zambo Krisztian Egy Jo Asszony


Zambo Krisztian X Norbee Ugye Nem Bantad Meg Zambo Jimmy Feldolgozas Youtube Character Fictional Characters Jimmy


Zambo Krisztian Parja Smink Nelkul Ekkora A Kulonbseg Ha Zsuzsikan Egy Gramm Festek Sincs Celebs Fashion Class Ring


O Volt Zambo Jimmy Elso Felesege A Ketgyerekes Veraba 18 Evesen Szeretett Bele In 2022 Jimmy Beauty Singer


Zambo Krisztian Parja Vallalja Hogy Plasztikaztatott Zsuzsika Ezt Csinaltatta Meg Az Arcan Celebs Fashion


Pin On Egyeb


Zambo Jimmy Ha Majd Nem Leszek Melletted En 2000 Youtube Music Is Life Music Youtube


Zambo Krisztian Bukott Diak 2014 Music Songs Singing Music


Pin On Celeb


Zambo Krisztian Edesem Official Image Clip Instagram Clip Official


Zambo Krisztian X Norbee Ha Majd Nem Leszek Zambo Jimmy Feldolgozas Talk Show Jimmy Scenes


Gaspar Laci Fogyasa 1 Ev Alatt 23 Kilo Diet Maker Diet Gaspar


O Palvin Barbara Uj Szerelme Http Www Nlcafe Hu Sztarok 20140212 Palvin Barbara Modell Istenes Bence Niall Horan Szakitas Barbara Palvin Barbara Celebrities

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1